Historie

Koersfarm was vroeger een website die ging over het wel en wee van onze boerderij. Wij hebben met heel veel plezier er aan gewerkt om een zo goed mogelijk inkijk (beeld) te geven over het wel en wee op onze boerderij.

Door de vele reacties die wij in deze periode hebben gekregen d.m.v. mails, radio en tv(oost.)  en ook scholen en scholieren waren trouwe bezoekers van onze website denk aan lesmateriaal en vooral opstellen.

Maar ja aan alles komt een einde zo ook met ons bedrijf. Niemand in ons gezin had de intentie om het bedrijf voort te zetten, daarbij kwam  ook nog eens de fysieke rugklachten van mijn kant en zo kwam dus ook een einde van  de website Koersfarm...

Op 21 maart 2010 werden de laatste koeien gemolken en in 2015 zijn wij naar een nieuwbouw wijk in Hardenberg.

Na jaren niets met de website te hebben gedaan was het idee  ontstaan om een andere invulling te geven aan Koersfarm. Er is meer dan alleen koeien melken en gewassen telen. Als je op het platteland werkt kom je van alles tegen zoals weidevogels flora en fauna. De boeren agrariërs hebben  in mijn ogen de taak om het  onderhoud te beheren dus geen verloedering van het landschap. 

Een akker met korenbloemen.

Een paar mooie foto's

fazant

Fazant

Haas

Een haas

Melkbussen

Oude melkbussen.

Einde info pagina historie.